Csak semmi feszkó, a BerryBoltban most minden vásárló ajándékot kap a labdarúgó EB végéig!

A Magyar labdarúgó-válogatott a legjobb 16 között a franciaországi futball Európa-bajnokságon - sportriporteri frázissal élve remek játékkal. Most őszintén, ki gondolta volna ezt egy hónapja?

Ugyanígy leírták már sokszor a BlackBerryt, a kanadai gyártó viszont a mai napig játékban van - akárcsak a magyar csapat - ráadásul olyan edzővel játszik, mellyel van is esélye talpon maradni. Persze addig még sok kemény meccset meg kell vívnia a BlackBerry csapatának, a rajongóknak, illetve mindenkinek, akik kicsit is kötődik a márkához.

euro2016_stesszlabda.jpg

Az ezzel - meg úgy általában, a futball-EB-vel - járó stresszt levezetendő a BerryBolt mostantól az EB végéig minden vásárlónak ajándékot küld, méghozzá egy egyedi, BlackBerry logóval ellátott stresszlabdát, amit tetszés szerint lehet:

  • Gyűrögetni

  • Falhoz vágni

  • Belerúgni

  • Megetetni a kutyával (csak saját felelősségre!)

a stresszes pillanatokban. 

Szóval itt a kiváló alkalom, hogy hozzájuss ehhez a remek terápia-kellékhez, ha a BerryBoltban vásárolsz 2016. július 10-ig, összeghatártól függetlenül ajándékba kapsz egy stresszlabdát.

Ne stresszelj, kattints!

Hajrá magyarok, hajrá BlackBerry!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása