A BlackBerry valahogy sosem tartozott azok közé a cégek közé, melyek hangosan reklámozták magukat, ami egészen addig, amíg jól ment a szekért, nem is okozott különösebb problémát. Manapság azonban -- amikor gyakorlatilag a létezését kell bizonyítania a cégnek -- jól jön mindenféle reklám, pláne ha nagyobb plénum elé kerül. Például a tévén keresztül.

A fenti szpot hosszú idő óta az első BlackBerry tévéreklám, mely a cég első androidos készülékének, a PRIV-nek az előnyeit mutatja be, illetve a nemrég nyílt manhattani üzletet reklámozza kicsit. Maga a reklám egyébként abból a szempontból jól megállja a helyét, hogy a BlackBerry értékeit (biztonság, fejlett bevitel) és az újításokat, így elsősorban a hatalmas alkalmazásválasztékot egyaránt igyekszik megmutatni.

Mivel itthon mobilt tévéreklámban szinte csak akkor láthatsz, ha valamelyik mobilszolgáltató pénzeli (legalábbis részben), ezért aligha valószínű, hogy hasonló szpot feltűnik majd mondjuk az MTVA vagy az RTL csoport valamelyik csatornáján. De addig is itt bármikor tudjátok nézegetni, és még a műsort sem szakítja meg.

süti beállítások módosítása