Szeretnél egy elérhető árú, ízig-vérig modern BlackBerryt, melyre a világ szinte összes mobilalkalmazását letöltheted? Egy olyan BlackBerryt, mely a cég hagyományait követve az egyik legbiztonságosabb mobilnak számít a világon? Ne keress tovább, megtaláltad - ez a DTEK50, a BlackBerry második androidos okostelefonja, mely szeptember 26-tól október 5-ig olcsóbban(*) érhető el a BerryBoltban, hazánk első és legnagyobb. BlackBerry termékekre szakosodott webáruházában!

A DTEK50-et megvásárolhatod erre a linkre kattintva.

dtek50_angle1_onblack_fb.jpg

Ha az akció időtartama alatt rendeled meg a DTEK50-et, 114 990 forint helyett 109 990 forintért juthatsz hozzá a készülékhez, két év gyártói jótállással, ingyenes házhozszállítással, szakértői segítséggel. 

A BerryBoltban a készülék mellett eredeti, gyári tartozékok sokaságát találod, legyen szó gyorstöltőről, bőrtokokról, vagy szilikontokokról, de ha memóriakártyát vagy külső akkumulátort vásárolnál vadonatúj készüléked mellé, akkor sem kell tovább keresgélned!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

(*) Akciós ár: 114 990 Ft helyett 109 990 Ft. Az akció 2016. szeptember 26-tól 2016. október 5-ig, vagy a készlet erejéig tart.

süti beállítások módosítása