Fenyegetően közelít a karácsony, és még nincs meg mindenkinek az ajándék? Jól tetted, hogy eddig vártál, hiszen a BerryBoltban most számos olyan terméket jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz meg, melyet bizonyára sokan szívesen látnának a fa alatt. A teljesség igénye nélkül következzen néhány tipp, azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást.

1. Nillkin Frosted Shield hátlapok

Ár: 2490-2990 Ft

A vásárláshoz kattints a képre!

se_black_4.jpg

A Nillkin Super Frosted elegáns megjelenésű hátlapok hatékony védelmet nyújtanak a mobiltelefonnak, aktív használat mellett is. A védelem kiegészítéseként 1 db Nillkin Super Clear képernyővédő fóliát is tartalmaz a csomagolás. A hátlap ultrakönnyű és precízen a telefon hátlapjára illeszkedik, így a készülék méretét és súlyát alig változtatja meg, de mindemellett a speciális ütéselnyelő anyagnak köszönhetően stabil védelmet is biztosít. A kényelmes, ujjlenyomat- és csúszásmentes tapintás érdekében a tok speciális Nillkin UV festési technológiával készült. Minden gyárilag kialakított nyílás (töltő, hangszóró stb.) tökéletesen illeszkedik a BlackBerrydhez.

2. TYLT Tunz headsetek - több színben

Ár: 5290 helyett 3967

A vásárláshoz kattints a képre!

tunz_webre.jpg

A TYLT TUNZ headsetjeit minden helyzetben kényelmesnek fogod érezni, köszönhetően a hallójáratba illeszkedő Active Gels kupakoknak, melyekből három különböző méret is található a csomagban. Az akár sportoláshoz, akár mindennapi zenehallgatáshoz egyaránt jól passzoló TUNZ lapos, csomómentes kábellel és mikrofonegységgel is rendelkezik, hogy egyetlen bejövő hívásról se maradj le. A csomag a headset és az Active Gels kupakok mellett egy erszényt is tartalmaz, amiben elhelyezheted a headsetet, ha éppen nem használod.

3. BlackBerry MP-12600 külső akkumulátor

Ár: 14990 Ft

A vásárláshoz kattints a képre!

acc-62799-001_webre.jpg

A BlackBerry MP-12600 egy nagykapacitású külső akkumulátor, mely akár napokon keresztül is képes árammal ellátni az okostelefonodat. A külső akku két USB-kiemenettel rendelkezik, melyen összesen 3 A erősségű áram leadására képes, így akár párhuzamosan két eszközt is képes gyorsan feltölteni. A bekapcsológombon lévő LED-visszajelzés segítségével folyamatosan nyomon követheted az MP-12600 akkumulátorának töltöttségi szintjét. Az akkumulátor bármilyen microUSB-s töltővel feltölthető.

4. StilGut mobiltartó kistáska

Ár: 20990 Ft

A vásárláshoz kattints a képre!

smart_wallet_schwc_01.jpg

A valódi bőrből készült, elegáns StilGut mobiltartó kistáska a pénztárcák és a mobiltelefon tokok előnyeit egységesíti egy kompakt, mégis minden szükséges személyes tárgyat befogadó hordozható tartóban, melyet az alkalomtól függően akár önállóan, akár nagyobb táskába rakva is hordhatsz.

Az átgondolt belső elrendezésű táska két rekeszt kínál az apró használati tárgyaknak, például rúzsnak, kulcsoknak vagy az aprópénznek, két további zsebet a bankjegyeknek, valamint összesen tizenkét plasztikkártyát (személyi igazolvány, jogosítvány, bankkártyák, klubkártyák stb.) nyel el a telefonod mellett. 

5. BlackBerry DTEK60 okostelefon

Ár: 199990 helyett 184990

A vásárláshoz kattints a képre!

dtek60_front_webre.jpg

 

A BlackBerry által megerősített Android egy ízig-vérig csúcskategóriás okostelefonon.

A DTEK60 több szempontból is a legek BlackBerryje. A piac többi csúcskészülékével minden szempontból versenyképes hardver villámgyors processzort, 21 megapixeles kamerát, borotvaéles képű kijelzőt takar, az egyedi szoftver pedig gondoskodik arról, hogy az érzékeny adataid mindvégig biztonságban legyenek, és a mobil minden porcikájában téged szolgáljon, ne pedig fordítva.

A fentieken kívül ne feledd, hogy a BerryBoltban elképesztően széles választékát találod eredeti gyári, illetve minőségi utángyártott BlackBerry-tartozékoknak, és univerzális mobiltartozékoknak. Nézz be hozzánk, válogass kedvedre, és ha elakadtál, kérdezz, segítünk!

Fontos szállítási info: Raktáron lévő termékeknél legkésőbb a december 22-én délig leadott rendelések esetén tudjuk vállalni a karácsony előtti kiszállítást. A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása