A BBM-et fejlesztő EMTEK az utóbbi hónapokban folyamatosan igyekszik különböző extra funkciókkal vonzóbbá tenni a BlackBerry nevéhez kötődő, egykor úttörőnek számító, ám mára eléggé kopottas fényű csevegőplatformot. Bár a fejlesztők elsősorban az ázsiai régióra fókuszálnak az újdonságokkal, néha azért bekerülnek olyan újítások is a repertoárba, ami errefelé is hasznos lehet.

hoelscombined_bbm.png

Mostantól például már szállást is lehet foglalni az appon keresztül, méghozzá a HotelsCombined szolgáltatásán keresztül, ami -- amennyiben jól értelmezem -- gyakorlatilag egy közvetítőoldal, mely többek közt a Booking.com ajánlatait is listázza. A szálláskereső 55 országban, köztük Magyarországon érhető el, közvetlenül a BBM-en belül. Érdekesség, hogy van Uber-hívási lehetőség is itthon, ami már csak azért is furcsa, mert a híres-hírhedt fuvarozószolgáltatást Magyarországon kvázi betiltották.

A szállásfoglalással ilyen problémák nincsenek, bár a technikai megvalósítás valójában nem különösebben extra, hiszen a BBM nemes egyszerűséggel meghívja a HotelsCombined mobil oldalát.

süti beállítások módosítása