A BlackBerry a korábbi években elkényeztette a felhasználókat mindenféle gyári tartozékokkal, melyek közül a hagyományos bebújtathatós bőrtok mellett az egyik legkeresettebb éppen a dokkolóállomás volt. Ezek a kütyük többnyire stílusos töltőkiegészítők, vagyis ha rárakod a telefont, amellett, hogy az asztalodon vagy az éjjeliszekrényeden jól mutat a cucc, tudod tölteni és/vagy szinkronizálni az adatokat rajta keresztül. Sajnos a BlackBerry Mobile az újabb modellekhez nem adott ki ilyen dokkolót, szerencsére azonban akadnak egészen jó utángyártott példányok, az egyik éppen most jelent meg a BerryBolt kínálatában.

Az eddig többnyire kitűnő minőségű bőrtokjairól híres német StilGut repertoárjában szereplő AirDock USB Type-C dokkoló mindkét kurrens BlackBerryhez, vagyis a KEYone-hoz és a Motionhoz is kiválóan passzol, stabilan megtartja a készülékeket függetlenül attól, hogy van-e rajtuk valamilyen tok vagy nincs. 

A dokkoló a BlackBerry eddigi megoldásaival ellentétben fémből készült, az ovális talpra pedig csúszásgátló bevonatot raktak, így nem lehet egykönnyen lelökni az asztalról. A Type-C csatlakozó nem lötyög, nem mozog, a telefon stabilan áll a helyén, köszönhetően az átdolgozott, a microUSB-nél jóval robusztusabb csatlakozónak.

A StilGut AirDock természetesen egy Type-C bemenettel is rendelkezik, kábel azonban sajnos nincs a csomagban, de a csatlakoztatáshoz szerencsére használhatod a BlackBerryd dobozában lévő gyári kábelt, vagy bármilyen utángyártott Type-C kábelt. 

Ha nem találtál eddig megfelelő dokkolót a KEYone-odhoz vagy a Motionodhoz, tegyél egy próbát a StilGut Type-C -s AirDockkal! Részletekért és vásárlásért kattints erre a linkre!

süti beállítások módosítása