A BlackBerry a kezdetek óta elég bőkezűen bánt a vásárlókkal, már ami a gyári tartozékválasztékot illeti: a készülékekhez bőrtokok, szilikon tokok, dokkolók voltak elérhetők több színben és kialakításban is. A BlackBerry KEY2 esetében azonban senkit nem fog fenyegetni a bőség zavara.

athena_flipcase_b_nobg_v01.png

Talán azért, mert a KEY2 tok nélkül is igazán masszív és formás, talán azért, mert nem tapasztalható akkora igény manapság a védőtokokra, mindenesetre úgy fest, hogy -- legalábbis kezdetben -- mindössze két gyári tartozék lesz elérhető ehhez a típushoz, igaz, azok legalább eltérő igényeket szolgálnak ki.

athena_soft-shell_e_noreflectbg_v01_1.png

Így a KEY2-höz is lehet majd vásárolni puha felületű kemény tokot, vagy hátlapot, amit a készülék oldalaira/hátlapjára lehet majd rápattintani, így extra védelmet kaphatnak a sarkok és az alumínium keret. A gyártó szerint a tok nem tesz hozzá lényegesen a készülék vastagságához (ez a hasonló megoldásoknál rendszerint probléma szokott lenni), kitűnő a fogása és az NFC antennát sem árnyékolja le. Még szép. Egyedül sötétszürke színben lesz elérhető.

athena_flipcase_e_noreflectbg_v01.png

A fliptok-híveknek is tartogat tokot a BlackBerry Mobile, a gyári KEY2 flip bőrtok a kemény tokkal ellentétben a hátlap mellett az előlapot is védi, illetve bőr bevonatot kap, vagyis szokás szerint ez egy elegánsabb outfithez passzoló kiegészítő lesz. Az összképet kicsit lerontja az irgalmatlanul gagyi BlackBerry-logó a tok előlapján, viszont a tok belsejében cserébe egy kártyatartó is lesz, ahová bankkártyát vagy igazolványt lehet tenni. Szintén csak fekete színben lesz kapható.

A két tok már megtalálható a BlackBerry Mobile weboldalán, igaz, árakat még nem tett közzé hozzájuk a gyártó, ahogy az elérhetőségről sincs információ. Ahogy a KEY2 is, úgy a gyári tartozékok is elérhetők lesznek majd itthon a BerryBolt választékában, ha érdekelnek a részletek a megjelenéssel kapcsolatban, iratkozz fel a hírlevélre ezen az oldalon.

süti beállítások módosítása