A történelem úgy látszik, ezúttal is ismétli önmagát, a BlackBerry KEY2 megjelenése legalábbis kísértetiesen hasonló körülmények közt zajlik, mint az elődmodell esetében: Az előre beharangozottaknak megfelelően, rövid előrendelési időszak után a KEY2 mától kapható a Selfridges áruházlánc három üzletében, az angliai Manchesterben, Birminghamben és Londonban. 

key2_desk.jpg

A Selfridges ezúttal is rövid ideig élvez exkluzivitást, hiszen már a hétvégén megjelenik a készülék a Carphone Warehouse, az Unlocked Mobiles, a BuyItDirect, a Mobile Phones Direct és a Clove Technologies kínálatában, júliustól pedig a brit Vodafone is árulja majd a telefont. A KEY2 egyébként 579 angol fontba kerül, ez persze lehet olcsóbb is, ha mobilelőfizetéssel vásárolja meg valaki a készüléket (a briteknél ez kicsit máshogy működik, mint nálunk, így például egy független üzletben is lehet előfizetéssel venni okostelefont).

A brit premiert követően az események valószínűleg (vagy inkább remélhetőleg) kissé felgyorsulnak majd, azaz rövidesen Németországban, Franciaországban, illetve a nagyobb európai piacokon is debütálhat az új QWERTY-s zászlóshajó. Hozzánk valamikor ezt követően juthatnak el az első szállítmányok, vélhetően valamikor július második felében.

Ha ennél pontosabb részletek érdekelnek, iratkozz fel minden kötelezettség nélkül a BerryBolt KEY2 előregisztrációjára, melyet ide kattintva találsz meg.

süti beállítások módosítása