Ember legyen a talpán, aki a BlackBerry márkalicencelési stratégiáját pontosan nyomon tudja követni, de az biztos, hogy India saját BlackBerry-partneri szerződéssel rendelkezik, köszönhetően a szigorú helyi szabályozásnak. Ez a licencpartner az Optiemus Infracom, mely az egyik legnagyobb helyi gyártó/forgalmazó (ez már eleve kissé szövevényes státusz), ami egy egész menő csomagban hozta forgalomba a héten az egyébként Kínában gyártott KEY2-t az országban

evolve_event.jpg

Az Optiemus mindeddig saját, honi gyártású és tervezésű BlackBerryt nem tudott felmutatni, ez azonban még a héten változhat, augusztus 2-án ugyanis bemutatkozik két full tapi (vagyis gombok nélküli) BlackBerry Újdelhiben. A korábban csak Ghost és Ghost Pro néven emlegetett újdonságokat, melyek a lélegzetelállító Evolve és Evolve X néven hoznak majd forgalomba, már ha lehet hinni a pletykáknak. 

Erről a két készülékről egyelőre sok infó nem szivárgott ki, de tippem szerint elég komoly cuccok lesznek, melyek (vagy legalábbis a Pro modell) a felsőkategóriában motorozó nagyok ellenfeleivé válhatnak. Az mindenesetre biztos, hogy ott lesz rajtuk a BlackBerry szoftvercsomagja és a BlackBerry által megpiszkált Android, vagyis nem egyszerű brandingről van szó -- akárcsak a TCL esetében.

Részletek csütörtökön.

süti beállítások módosítása