Múlt héten, illetve a hét elején ismét kiszivárgott egy csomó újdonság (leginkább kép és videó) az újonnan érkező RIM okostelefonokról - úgy látszik, ha elmegyünk szabadságra, most már mindig ez a sors vár ránk.

Az első érdekesség egy videó a várhatóan Storm 3 néven (és Monaco kódnéven) futó full touch BlackBerryről, mely erősebb processzort, több memóriát és nagyobb felbontású kijelzőt kap majd elődeinél. A videón szereplő készülékről a kissé remegő kezű és homályos felvétel miatt kevéssé látszik, hogy tényleg vékonyabb lesz, mint a korábbi típusok - az előzetesen kiszivárgott infók szerint vastagsága 11,5 milliméter lesz csupán.

A következő képeken a sokak által kissé hitetlenkedve fogadott, érintőkijelzős és full QWERTY hibrid Dakota (vagy CDMA-területeken Montana) látható, ez szintén egy 1,2 GHz-es processzorral ellátott típus lesz, ugyanakkor a beviteli felület - így maga a készülék is - jobban hasonlít majd a BlackBerry 9000-hez, leszámítva, hogy itt a kijelző taperolására is történnek dolgok.

A harmadik leak nem fotó, hanem a RIM saját UAProf dokumentumából származik, mely avatott szemek szerint megerősíti, hogy jön a Torch 2 (jóllehet a CDMA-menetrendben egyelőre nem szerepelt), melynek szintén 1,2 GHz-es processzora és 640x480 pixeles érintőkijelzője lesz. A dokumentumból az is kiderül, ami a másik két típusnál egyelőre nem világos: az új Torch vélhetően 9810-es típusszám alatt lát majd napvilágot.

süti beállítások módosítása