Ahogy az előre látható volt, a BlackBerry 9780 megjelenése után néhány héttel a T-Mobile szépen kiárusította a megmaradt 9700-as készleteket, és beszüntette a telefon értékesítését. Mondjuk lássuk be, a két modellt sokáig egymás mellett szerepeltetni jó nagy melléfogás lett volna a sales részéről, ráadásul a T-Mobile BlackBerry-választéka így is a legbőségesebb a hazai szolgáltatók közül.

Ha már itt tartunk, a Vodafone továbbra is meglehetősen hektikusan működő készülékkeresője jelenleg egyetlen BlackBerryt talál meg, mégpedig a Curve 3G-t, sem a korábban kapható 9000-es, sem a 9700-as Boldok, sem pedig a szép emlékű Storm nem szerepelnek a listán. Nem tudjuk, pontosan mi történt, nem kizárt, hogy csak valami webes adminisztrációs hiba áll a dolog hátterében, mindenesetre érdekes fejlemény lenne, ha a Vodafone leszámolna gyakorlatilag a teljes BlackBerry-kínálattal.

A készülékváltáson gondolkodó Telenor-ügyfeleknek örömmel jelentjük be, hogy a kék szolgáltató választéka változatlan maradt (változatlanul régi), továbbra is a 8520-as Curve és a 9700-as Bold szerepel árlistán.

süti beállítások módosítása