Elkezdődött a május, ami szerintünk az év egyik legjobb hónapja, ráadásul idén a Research in Motion számára is az év egyik legjelentősebb időszakává válhat a mostani. Nem csak azért, mert a vadonat új tablet,  PlayBook most kezd hódító útjába, hanem azért is, mert a RIM a holnap kezdődő BlackBerry World alkalmával végre lerántja a leplet több új telefonról, valamint fejlesztésről.

Az új készülékek közt lesz várhatóan a touch-QWERTY hibrid BlackBerry Bold, a Storm család új leszármazottja, és talán a Torch 2, esetleg az érintőkijelzős Curve, az operációs rendszerek terén pedig a most felsorolt készülékeken - és remélhetőleg a nem túl régi BlackBerryken is - futó OS7 jelenti majd az újdonságot. Tablet-fronton talán hallhatunk majd az újabb PlayBookokról, valamint a szívünk mélyén reméljük, hogy valami infó elhangzik az európai premierről is.

Aztán ami a hazai eseményeket illeti, tegnap megírtuk, hogy árat csökkentett a T-Mobile a teljes BlackBerry-portfóliót illetően, és bár tudom, sokan nem szolgáltatónál veszitek a készülékeket, ez azért mégiscsak annak a jele, hogy a magentások láthatnak fantáziát a RIM készülékeiben is, aminek mi a magunk részéről mindenképpen örülünk. Kaptunk olyan fülest is, hogy lesz még egyéb meglepetés is a tavasszal, nos, epekedve várjuk, akárcsak azt, hogy a Vodafone is végre aktivizálja magát, és behozza lemaradását a készülékportfóliót tekintve.

Ha minden igaz a BerryBlognak is lesz egy kisebb meglepetése a héten, bár ez inkább afféle adminisztratív előrelépést jelent majd, de ki tudja, lehet hogy ti is élvezhetitek majd az előnyét.

Tartsatok velünk, izgalmas időszak elé nézünk!

Címkék: world blackberry rim
süti beállítások módosítása