Aki adatforgalmi korlátos mobilnet-díjcsomaggal rendelkezik (márpedig a BlackBerrysek táborában gyakorlatilag mindenki ilyen) bizonyára egyszer-kétszer került már olyan helyzetbe, hogy felötlött benne a kérdés: vajon elég lesz-e a keret a hónap végéig? Mióta a szolgáltatók a limit meghaladását nem büntetik felárral, azóta ez a probléma kevéssé jelentős, de aki külföldön jár, az még így is jó, ha tisztában van a forgalmi adatokkal.

A bitek és bájtok fogyásának követésére szeretettel ajánljuk mindenkinek egyik legjobb forgalmi adatfigyelő alkalmazást, az e-Office Data Alertert, mely külön méri a telefon roaminghálózaton, a honos hálózaton és a WLAN-hálózatokon keresztül bonyolított adatforgalmát. Az egyedileg beállítható limitek és figyelmeztetési szintek alapján bárki a saját díjcsomagjához igazíthatja az alkalmazást.

A program amellett, hogy segít a határokon belül maradni, jó szolgálatot tehet akkor is, ha pusztán arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy-egy alkalmazás pontosan mekkora adatforgalmat generál. Fontos, hogy a jelzett érték a kimenő és a bejövő adatok összege!

Az e-Office Data Alerter ingyenes, ráadásul szinte az összes BlackBerryvel kompatibilis, letölthető a PC-s App World felületről, vagy az alábbi QR-kód beszkennelésével.

süti beállítások módosítása