Egyre több szolgáltató kínálatában jelenik meg az új, 9360-as típusjelű BlackBerry Curve - ez az a változat, ami GSM/UMTS kompatibilis rádióval rendelkezik, vagyis ez fog forgalomba kerülni a magyarországi szolgáltatóknál is. A RIM új középkategóirás telefonját már mi is bemutattuk nektek pár fénykép erejéig, az augusztus 23-án bejelentett újdonság nagy volumenű szállítása azonban csak mostanában kezdődik meg.

A készülék most éppen az amerikai T-Mobile kínálatában tűnt fel, és az üzleti ügyfelek már meg is vehetik, de az utcáról betévedő vásárlóknak sem kell sokáig várniuk rá, a fekete színű változat szeptember 28-tól lesz kapható, míg az exkluzív Merlot színű (sic!) példány valamivel később, október 12-én érkezik meg a boltokba.

A telefon kapcsán emlékezetfrissítés gyanánt elmondanánk, hogy 800 MHz-es processzora lesz, 512 MB memóriát építenek bele, a kijelzője (nem érintőkijelző) képátlója pedig 2,44 hüvelyk, felbontása 480x360 pixel. Vagyis pusztán ezek alapján kenterbe veri az előző Bold szériát, nem beszélve arról, hogy a 9700/9780 pároson soha nem fog OS7 futni, ellentétben az új Curve-val, amire már gyárilag ez a verzió kerül.

A BlackBerry 9360 hazai megjelenéséről egyelőre nincs információnk (meg lennénk lepve, ha idén nem kerülne itthon piacra), de amilyen hamar csak lehet, megpróbálunk megkaparintani egy tesztpéldányt.

Címkék: t mobile curve 9360
süti beállítások módosítása