Tudjuk, hogy sokatokat frusztrál a napok óta tartó BIS/BES szolgáltatáskimaradás, ami az e-mail szolgáltatások mellett érinti szinte az összes fontosabb üzenetküldő platformot a RIM-nél. A hiba okairól egyelőre keveset tudunk, de annyi bizonyos, hogy a RIM szakemberei gőzerővel dolgoznak a javításon. 

Egy ehhez hasonló, több millió ügyfelet érintő szolgáltatás helyreállítása csöppet sem egyszerű feladat, ráadásul információink szerint a hibát több tényező együttesen okozta, ami az ilyen leállásoknál mondhatni szokványos, mégis borzasztó nehéz felkészülni rá.

A RIM eddig eléggé hadilábon állt a tájékoztatással, nemrég azonban az angol weboldalra felkerült egy információs aloldal, ahol szépen kronológiai sorrendben követhető, mi történt, illetve innen tudhatjuk meg mi is (hiszen ugyanazok a szerverek szolgálnak ki minket is, mint az angolokat), mikor állt helyre véglegesen a szolgáltatás.

Mondjuk túl sok konkrétum itt sem derül ki, de legalább a RIM minden update-ben bocsánatért esedezik. Tudom, hogy nem sokra mentek vele, de adjatok még kis időt nekik.

süti beállítások módosítása