A BerryBlog közösségére mindig is büszkék voltunk, vagyunk és leszünk, a Facebook-oldal követőinek száma éppen a napokban lépte át a 700-at, az aktivitás pedig mondhatni szokás szerint bámulatos mértékű. Tök jó, hogy egyre több felhasználó jár beszélgetni az oldalra a BlackBerrykről, mindenféle ügyes-bajos dolgokról, és jó páran vannak, akiket már személyesen is megismerhettünk közületek!

A blog most új közösségi szolgáltatást hódít meg, na nem mintha bármi problémánk lenne a Facebookkal, de ha már egyszer megvan rá a lehetőség, miért ne hozzuk létre a BerryBlog Google+ profilját? A Google közösségi oldala nem olyan rég indult, szolgáltatásait tekintve pedig nagyon hasonló a Facebookhoz, csak egyelőre jóval kevesebb felhasználója van. Akinek már van Google+ profilja, mostantól felveheti a köreibe a BerryBlogot, így mindig értesülhet az új bejegyzésekről, és hasonló érdeklődésű felhasználókkal cseveghet!

A BerryBlog Google+ oldalát az alábbi közvetlen linken találjátok, illetve hamarosan elérhetitek a "Közösség" oldaldobozban elhelyezett felületen keresztül is.

Jó plusszolást!

süti beállítások módosítása