Jó reggelt mindenkinek, december első napján, ami nem csak azt jelenti, hogy most már aztán tényleg nyakunkon a tél, hanem azt is, hogy - tádááá - egyévesek lettünk! Hihetetlen, de igaz, a BerryBlog, Magyarország első, BlackBerrykkel foglalkozó szakmai blogja pont egy évvel ezelőtt ezen a napon rugaszkodott el, hogy elinduljon töretlenül felfelé ívelő pályáján, lerombolva minden negatív mítoszt a BlackBerrykkel kapcsolatban.

Amikor kezdtünk, nem tudtuk mi lesz ebből az egészből, de az elmúlt egy év minden várakozásunkat felülmúlóan alakult. Most, hogy itt vagyunk, kicsit megszeppenve, pont mint egy egyéves kisgyerek, ünnepelni hívunk titeket, mindenkit, aki eddig olvasott minket, aki szerette, vagy éppen utálta, amit írtunk, azt is, akinek van BlackBerryje, és azt is, akinek még nincs.

December elseje a BerryBlog életében nem csak a születésnapot jelenti, hanem a megújulást is, láthatjátok, a blog lecserélte a ruháját, reméljük tetszik az új, és ugyanúgy fogjátok szeretni, mint a régit. Az új dizájnon kívül még két születésnapi meglepetéssel készülünk ma a számotokra, előre szólunk, hogy az elkövetkezendő napokban, hetekben érdemes lesz még többször visszalátogatnotok hozzánk.

Hamarosan jelentkezünk, addig is azt javasoljuk, frissítsétek a BlackBerry Messengert a telefonotokon, szükségetek lesz rá. A részletekről később!

süti beállítások módosítása