Születésnapi játékot mindenki tud csinálni, de mi eltökéltük, ma itt bizony történelmet fogunk írni: indul a BerryBlog óriási születésnapi játéka, melyhez hasonlót eddig nemhogy Magyarországon, de legjobb tudomásunk szerint sehol a világon nem láttak még!

A BerryBlog első egy évét egy mától egészen december közepéig tartó játékkal ünnepeljük meg, melyben rendkívül értékes nyeremények várnak rátok, ráadásul ezekhez olyan könnyen juthattok hozzá, mint még soha! Mivel amúgy is közeleg a karácsony, ezért a játék neve "Küldj egy BlackBerryt karácsonyra!" lesz. Mindjárt kiderül, miért.

De mindenekelőtt a legfontosabb dolog, a nyeremények! A születésnapi játék fődíja egy BlackBerry 9900, melyet a Magyar Telekom ajánlott fel, a második díj egy BlackBerry 9780 a Vodafone Magyarország felajánlásával, a harmadik pedig egy BlackBerry 9300 a Telenor Magyarország jóvoltából.

A nyeremények egyikét nem csak magadnak zsebelheted be, hozzásegítheted akár a barátodat, vagy családtagodat is a győzelemhez - a döntés rajtad áll! Mindenekelőtt azonban szerezz minél több BBM-ismerőst, utána nevezz a játékba, a következő módon:

  • Első lépésként vedd fel a kapcsolatot a BerryBlog BBM-accountjával! Ehhez a BlackBerry Messengerrel szkenneld be az alább látható QR-kódot, mely magában rejti a PIN-t. A jóváhagyás után a "BerryBlog játék" nevű kontakt láthatóvá válik a listádon. Mivel a jóváhagyás nem azonnali és automatikus, a türelmedet kérjük!

  • Ha megvan a jóváhagyás, küldj egy üzenetet a BerryBlognak, amiben szerepel az a PIN, amelynek a tulajdonosát ajánlani szeretnéd a játékba. Ez lehet a saját PIN-ed, de bármelyik ismerősödé is. Kérjük, hogy semmi más ne legyen az üzenetben, csak a számokat és betűket is tartalmazó PIN! Fontos, hogy egy játékos csak egy ajánlást küldhet be. Onnan fogod tudni, hogy az ajánlásod bekerült a rendszerbe, hogy a BerryBlog eltűnik a kapcsolataid közül. Automatikus visszajelzést nem küldünk.
  • Amelyik PIN a játék végén a legtöbb ajánlással rendelkezik, annak a tulajdonosa kapja fődíjunkat, a második helyezett a második, a harmadik pedig a harmadik díjat. Minél több ismerősödet győzöd tehát meg, hogy a te PIN-edet (vagy az általad favorizált PIN-t) küldjék be a játékba, annál nagyobb az esélyed a nyerésre. Ennyire egyszerű az egész!

Ha a játékkal kapcsolatban mégis felmerülne bármilyen kérdés, írj e-mailt a jatek@berryblog.hu e-mail címre! A játékról és annak részleteiről BBM-üzenetben semmilyen formában nem nyújtunk tájékoztatást, csak a nyerteseket értesítjük ki BlackBerry Messengeren keresztül!

Jó játékot mindenkinek!

A játékra való jelentkezéssel elfogadod az alábbi szabályzatot:


A BerryBlog "Küldj egy BlackBerryt karácsonyra" játékának részletes szabályzata:

A játékban csak érvényes BlackBerry PIN-nel és BlackBerry előfizetéssel lehet részt venni! (PIN: a BlackBerry telefonok egyedi, nyolc karakterből álló azonosítója, mely egyben a BlackBerry Messengerben is azonosítja a felhasználót.) 

A BerryBlog a játékos BlackBerry Messenger azonosítóját (PIN-jét) csak a játék idején, a beérkezett ajánlások számának nyilvántartásába vezeti be, a játékon kívül semmilyen más célra nem használja.

A BerryBlogon a játék időtartama alatt minden munkanap megjelenik az aktuális állás, a PIN-ek nyilvánosságra hozatala nélkül.

Egy játékos legfeljebb egy PIN-t nevezhet a játékra, ez azonban nem kell, hogy a sajátja legyen.

A játék időtartama: 2011. december 1. 12:00 órától 2011. december 15. nulla óra.

A játék eredményhirdetésére az ajánlások összesítése után, 2011. december 15-én kerül sor. A nyerteseket BBM-en értesítjük. Holtverseny esetén az a játékos jut előnyhöz, akire utoljára érkezett ajánlás.

A nyereményeket személyesen, vagy postai úton, előre egyeztetett módon vehetik át a nyertesek.

A játékban nem vehetnek részt a BerryBlog szerkesztői, illetve azok közeli hozzátartozói.


A "Küldj egy BlackBerryt karácsonyra!" játék támogatói: