Nem kizárt, sőt igen valószínű, hogy a BlackBerry 10-es készülékek megjelenéséig fogunk még újabb BlackBerryket látni, egyik-másik típusról már minimális infót is tudni lehet. Itt van például az az állítólagos típus, amibe két SIM-et is lehet pakolni, bár erről még csak azt tudjuk, hogy jó eséllyel lesz, de hogy mikor, az még kérdéses.

vendorportal_9730.jpg

Az N4BB ellenben az App World fejlesztőknek szánt portálján szúrt ki egy új BlackBerry típusjelzést, ez a 9730, ami szintén a Bold családban láthat napvilágot - már ha nem félregépelésről van szó, és a típus ténylegesen egy létező modellt takar. 

De mi is állhat pontosan a számsor mögött? Elképzelhető, hogy ez lenne a 9790 CDMA-s verziója? Ennek a típusnak ugyanis egyelőre csak GSM-kompatibilis változata van - de mire ez a nagy különbség a típusjelzésben? Ami ráadásul azt sejteti, hogy a készülék a 9780-hoz képest gyengébb paraméterekkel rendelkezik és/vagy olcsóbb (a BlackBerryknél a számozás sokat elárul, vagy a tudást vagy a régiót takarja, ahová szánják)? Vagy ez egy olyan 9790, aminek nincs érintőkijelzője? Reméljük hamarosan kiderül, addig is osszátok meg, szerintetek mit takar az új típusjelzés?

Via N4BB.


Mutasd meg, mekkora rajongó vagy, küldj be pályaművet a BerryBlog rajongói pályázatára! Főnyeremény egy BlackBerry 9900, részletek az alábbi posztban.

Címkék: pletyka bold 9730
süti beállítások módosítása