Igen-igen, lehet fellélegezni, vége a várakozásnak, mert most kiderül, hogy ki nyerte a BerryBlog első rajongói pályázatának fődíját, egy vadonatúj BackBerry 9900-at!

A pályázat kéthetes időtartama alatt számos videó is érkezett hozzánk, némelyik egészen profi, reklámfilmnek is beillő képi világgal és tartalommal. Egy azonban kiemelkedett közülük, ez Horváth László olvasónk BlackBerry reklámja, melynek főszereplője ki más lenne, mint egy igazán szemrevaló leányzó, aki természetesen BlackBerryvel kommunikál, találja fel magát ha a helyzet úgy hozza, illetve szórakozik.

A zsűri egyöntetű véleménye szerint ez a reklám alkalmas lenne arra, hogy akár nagyobb nyilvánosság előtt is népszerűsítse a BlackBerryt márkát, illetve a BlackBerry életérzést, amiért mi mindannyian úgy rajongunk. Éppen ezért megérdemelten jár Lacinak a fődíj, gratulálunk, köszönjük, hogy beküldted nekünk ezt a pályaművet!

Aki most nem nyert telefont, az se keseredjen el, hiszen egyrészt lesz még alkalom nyerni a BerryBlogon, másrészt pedig ígéretünkhöz híven mindenkinek jár egy kis BlackBerrys ajándék, így háláljuk meg azt, hogy vettétek a fáradtságot a pályamunkák elkészítéséhez, hogy részt vettetek a pályázaton, hogy képviseltétek a márkaszereteteket. A fődíj, és a többi nyeremény célba juttatása érdekében a következő napokban mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a BerryBlog első rajongói pályázatán, köszönjük a RIM-nek a felajánlott nyereményeket, várunk titeket legközelebb is!

süti beállítások módosítása