Drága BerryBlog-olvasók! Ezúttal egy amolyan szolgálati közleményünk van a számotokra, mely a BerryBlogon használható hozzászólási lehetőséget, a Facebookkal összekapcsolt kommentdobozt érinti. Annak érdekében, hogy a blog főoldalát tehermentesítsük, és az oldal a jövőben gyorsabban töltődjön be, a kommentdobozokat kivezettük a főoldalról, azok a továbbiakban már csak a posztok alatt találhatók meg. Ez érinti a korábbi kommenteket is, azok is csak az adott posztokra kattintva jelennek meg a továbbiakban.

Mindez nem azt jelenti természetesen, hogy a továbbiakban nem szeretnénk, ha kommentelnétek a BerryBlog posztjait, sőt, éppen ellenkezőleg, arra biztatnánk titeket, hogy mindig, minden téma kapcsán írjátok le a véleményeteket, vitázzatok bátran akár velünk, akár egymással, mert az jó, az mindenkinek jó! 

Ha az új kommentmodul használatával kapcsolatban valami nem világos, vagy valami láthatóan nem jól működik, írjatok az info@berryblog.hu -ra, illetve ha bármilyen ötletetek van a hozzászólási lehetőségek terén, azt is jelezzétek!

Jó olvasgatást, jó hozzászólást!

süti beállítások módosítása