Nem, a BlackBerry Live nem valami Alicia Keys koncert, ahol Thorsten Heins is beáll a zenészek közé, Alec Saunders pedig vokálozik (ezt a képességét egyébként már kétszer is bemutatta korábban). A BlackBerry Live a BlackBerry World új neve, a legnagyobb BB-s éves konferenciát nyilván azért kellett átkeresztelni, mert közben az App World is nemes egyszerűséggel BlackBerry World névre váltott.

bbliveorlando.jpg

A BlackBerry World Live tehát az év legjelentősebb BB-s eseménye, bár talán idén ez abból a szempontból másként lesz, hogy szerintem a legjelentősebben, a BlackBerry 10 rajton már túlvagyunk január 30. óta. Szóval a második legjelentősebb lesz. A keddtől csütörtökig a floridai Orlandóban lesz mindenki, aki csak számít a BlackBerrynél, vagy a BlackBerry körül, beleértve a cég alkalmazottait, partnereket, fejlesztőket és persze a sajtót/bloggereket. 

A kanadaiak a fentiek közül mindenkinek igyekeznek valamilyen hasznos tartalmat nyújtani, így vélhetően elég sok új és érdekes infó elhangzik majd a BlackBerry háza tájáról, lehet, hogy lesznek új termékbejelentések is (alkalmazások, BB10 a Playbookon?, új BB10-es készülék?), fejlesztői fejtágító és persze partnerkényeztetés. Egyszóval elég sűrű hétnek nézünk elébe. 

Te mit vársz az idei BlackBerry Live-tól?

süti beállítások módosítása