Aki szemfülesen figyelt tegnapelőtt a BlackBerry Live nyitóelőadásán, melyet ki tudja, talán éppen a BerryBlogon követett, emlékezhet, hogy a BBM rövidesen kiegészül a BBM Channel funkcióval, ami a csoportok egyfajta drasztikus továbbfejlesztéseként fogható fel. Olyan kicsit, mintha a Twittert, a BBM-et és a Facebook oldalakat egybe gyúrnánk, szóval van posztolás meg lájkolás (!!!), képfeltöltés, chatelés (ez majd később lesz), meg mi szem-szájnak ingere.

Az elérhető csatornák száma persze eleinte elég korlátozott még, hiszen egyelőre bétatesztelés alatt áll csupán a szolgáltatás, ami valószínűleg egy későbbi BBM-frissítés révén jelenik majd meg mind BlackBerry 10-re, mind a régebbi BlackBerrykre.

bbmchannel.jpg

Mivel a tesztelésben a BerryBlog is részt vesz, ezért ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy elindítottam a blog BBM-csatornáját, amit a C000190A7 BBM Channel PIN-en keresztül érhettek (majd) el. Aki már esetleg teszteli a szolgáltatást (mert van Beta Zone hozzáférése), csatlakozzon, várunk mindenkit sok szeretettel!

süti beállítások módosítása