Ha már a szolgáltatóknál tartunk, a Q10 megjelenése kapcsán elfelejtettem megemlíteni, hogy a hét elején csökkent, méghozzá nem is olyan kis mértékben a BlackBerry Z10 ára a Telekomnál. Korábban említettem, hogy a nagykereskedők is árat csökkentettek, illetve vélhetően ez a BlackBerry általános árcsökkentésének a hatása -- nos ez begyűrűzött a szolgáltatókhoz is, illetve konkrétan elsőként ahhoz, mely elsőként hozta forgalomba a telefont.

z10_white_blackberryhub.jpg

A telefon listaáron, előfizetés nélkül már csak 143 ezer forintba kerül (webshopban vásárolva 135,8 ezer forint), de akkor már érdemesebb Dominóval venni, ha nem akarsz előfizetésre hűséget vállalni -- ekkor a webshopban már csak 128,6 ezer forint a teló. Persze megveheted a készüléket díjcsomagra, vagy előfizetésre vállalt hűséggel is, utóbbival azonban nem jársz sokkal jobban, mint a dominós ajánlattal. 

A díjcsomagra vállalt hűség esetén a két véglet a Mozaik XS és az XXL -- itt két év hűséggel 120,7 és 43 ezer forintos áron juthatsz hozzá a telefonhoz (webshopos árak) fekete és fehér színben. Tudom, hogy ez többeknek még így is drága kissé, de azért így már messze nem tartozik a legdrágább telefonok közé a Z10, igaz, a legdrágább tarifák mellé továbbra sem számít éppen a legjobb vételnek, az olcsóbb díjcsomagokkal viszont már elfogadható az ára.

Aki tehát kicsit türelmesebb volt, most ismét jobban járt (legalábbis anyagilag), mint azok, akik azonnal rohantak telefont venni. De ez már csak így megy, mondhatni benne van a pakliban.

Forrás: Telekom árlista.

Címkék: telekom árlista z10
süti beállítások módosítása