Mivel rövidesen a mobilszolgáltatók is árulni kezdik a Q5-öt (lásd előző posztunkat), ezért várhatóan több vásárló is keres a következő napokban-hetekben gyári, eredeti tartozékot a vadonás új BlackBerryjéhez. Jelentem a BerryBlog webáruház-partnere, a BerryBolt felkészülten várja (jaj, ez mekkora klisé már!) a Q5-vásárlók rohamát, megérkeztek ugyanis a webshopba a legújabb BB10-es telefon legjobb tartozékai!

q5_flipshell2.jpg

A BerryBoltban már most vásárolhatsz raktárkészletről a Q5-höz bőrtokot, az előlapot is védő flip védőtokot (ez van a fenti képen), szilikontokot és prémium keménytokot különböző színekben, kifejezetten kedvező áron. Újdonság a Q10-hez is elérhető gyári kijelzővédő fólia Q5-ös változata, mely pontosan illeszkedik a Q5 kijelzőjére -- remélhetőleg a BlackBerry hamarosan más típusokhoz is elérhetővé teszi ezt a tartozékot.

A Q5-höz a felsoroltakon kívül a BerryBoltból vásárolhatsz még eredeti, gyári headsetet, töltőt, autós töltőt is. Ha valamivel kapcsolatban kérdésed van, írj bátran az info@berrybolt.hu -ra, a stáb szívesen segít kiválasztani a megfelelő tartozékot!

A jelenleg raktárkészletről elérhető Q5 tartozékok listáját itt találod.

süti beállítások módosítása