Valószínűleg most már tényleg csak napok választják el a világot attól, hogy a BlackBerry Messenger kitörjön a BlackBerryk világából és elérhetővé váljon Androidra (majd később iOS-re is). A multiplatformos BBM-et a BlackBerry Live-on jelentette be Thorsten Heins még májusban, azóta se szeri, se száma azoknak a találgatásoknak, melyek azt fejtegetik, hogy mégis mi a fészkes fenéért szánta rá magát a BlackBerry, hogy az egyik platformexkluzív szolgáltatását megnyissa.

Ez a poszt most nem akar fejtegetőzni, inkább a BlackBerryOS.com jóvoltából megmutatnék nektek egy videót, amin állítólag a BBM androidos kiadásának legfrisseb tesztverziója fut. A videót annál is inkább érdemes végignézni, mivel a programról eddig jobb híján csak képeket láthattunk, másrészt meg hosszú idő óta ez az első olyan videó itt a blogon, amiben nem vietnamiul karattyol valaki (korábban a Z30 és a 9720-ról készült kiszivárgott videók mind Vietnamból jöttek).

(Az eredeti videót azóta egyébként már eltávolították, de szerencsére egyes leleményes felhasználóknak ez nem okozott gondot -- meg ugye ami egyszer már felkerült az internetre, az ott is marad.)

Via BBOS.

Címkék: android bbm
süti beállítások módosítása