Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem a BlackBerry Q10 (és a Q5) kapcsán a mai napig szokni kell a négyzetes kijelzőt, ami ezt a két készüléket leszámítva gyakorlatilag egyetlen mobiltelefonnak sincs széles e világban. Az ok nyilván nem véletlen, mint ahogy az sem, hogy a BlackBerry meg éppen ilyen kijelzőhöz ragaszkodott, miközben elmeszelte a híváskezelő gombokat.

q30_koncepcio1.jpg

Most egy lelkes dizájner jóvoltából bepillantást kaphatunk abba, hogy milyen lehetett volna (vagy éppen lehetne) a nem szabályos négyzetes kijelzős BlackBerry Q10. A sosem létezett Q30 típusjelzéssel illetett koncepció (figyelem, ez egy látványterv, amit nem a BlackBerry készített!) tulajdonképpen nem sokat teketóriázik, lényegében egy BlackBerry Z30-at és egy Q10-et montázsol össze -- előbbi a nagy kijelzőt, utóbbi pedig a klasszikus billentyűzetet teszi be a közösbe. Hogy mi van elképzelve belül, arról nem szól a fáma, de ha csak ugyanazt tudná a készülék, mint a Z30, akkor azt hiszem mind a tíz ujjunkat megnyalhatnánk.

q30_koncepcio2.jpg

A koncepciónak egyébként két variánsa is létezik, figyeljétek a telefon felső részét, ott van elrejtve az egészen apró különbség!

Via CrackBerry.

Címkék: koncepció q10 z30 q30
süti beállítások módosítása