Az okostelefonok egyik legnépszerűbb alkalmazástípusa az időjárásjelző app, melyet a legtöbb márka gyárilag kínál a készülékhez, illetve az operációs rendszerhez. Kis túlzással ezeknél az alapalkalmazásoknál ma már fontosabb lett a dizájn, mint az, hogy a közölt adatok mennyire fedik a valós időjárási helyzetképet, de szerencsére a BlackBerry 10 gyári időjárás-alkalmazása minden igényt kielégít ebből a szempontból.

bbweather.jpg

Az egyszerűen csak BlackBerry Weathernek keresztelt, saját fejlesztésű alkalmazás eddig nem is volt külön elérhető a BlackBerry Worldben, most viszont mégis frissítést kapott az app, mely jobb lett, mint valaha. A legfontosabb változás, hogy az előrejelzésnél most már látható egy hőmérsékletgrafikon, amin végighúzva az ujjunkat nem csak a hőmérsékletváltozást követhetjük (fokokban), hanem azt is, hogy mennyire lesz tiszta az ég, vagy milyen csapadék várható az adott időpontban -- mindezt a már megszokott, ízléses dizájnnal tálalva.

A BlackBerry Weatherben az a legjobb, hogy továbbra is ingyenes, pontos és nagyon látványos, kár, hogy mostanában az embernek kevésbé van kedve ránézni, hiszen amit lát, az a legkevésbé sincs az ínyére -- de ne csüggedjetek, a hétvégére lehet jön egy kis napsütés!

A BlackBerry Weather frissítését elérhetitek a telefonotokról, a BlackBerry Worldből, vagy erre a linkre kattintva.

süti beállítások módosítása