Ha már többször tövig rágtad az összes körmödet azon izgulva, hogy mi lesz a Viberrel BB10-en, és hogyan fogsz chatelni az ismikkel, barinőkkel, barikkal meg tök ismeretlenekkel, akkor itt az ideje mély levegőt venni és hátradőlni, valamint izzítani az ujjaidat: most már NAGYON HAMAR megérkezhet a Viber BlackBerry 10-re is, ráadásul nem csak chatelni fogsz tudni vele, hanem telefonálni is, mint minden rendes okostelefonos platformon!

viber_z10.png

A Viberre a BlackBerry 10 operációs rendszer megjelenése óta, tehát nagyon régóta nagyon sokan várnak, és bár tavaly októberben úgy tűnt, minden remény tovaszállt, idén márciusban a Viber üzemeltetőinek nyilatkozatából már arra lehetett következtetni, hogy meggondolta magát a cég, ki tudja, talán egyfajta válaszként a BlackBerry Messenger elég erőteljes -- bár nem minden régióra kiterjedő -- térnyerésére.

Most pedig maga a vezérigazgató nyilatkozta, hogy már tényleg csak napok (talán órák?) kérdése, és jön a Viber BB10-es verziója, hogy androidos portként, vagy natív appként, azt egyelőre nem tudni, de nem lennék azon sem meglepve, ha az utóbbi helyzet állna elő. Ami a funkciókat illeti: a BB10-es Viberrel mindent el lehet érni, amit az androidos és iOS-es verzióval, lesz tehát szöveges chat, HD-s hanghívás, matricák, megosztások és egyéb nyalánkságok, ráadásul mindez 34 nyelven, amelyek közt jó eséllyel ott lesz a magyar is.

Figyeljétek a BlackBerry Worldöt, és persze a BerryBlog különböző csatornáit, azonnal szólunk, amint elérhetővé vált az alkalmazás!

Via CrackBerry. 

Címkék: viber bb10
süti beállítások módosítása