A BlackBerry eddig is elég alaposan elkényeztette a márka rajongóit különféle minőségi telefonkiegészítőkkel, és ha minden igaz, ezt a jó szokását a Passport piacra kerülése után is meg kívánja tartani a gyártó. Bár a legkelendőbb BB-tartozék, a bőrtok (vagy angolul pocket) már csupán a telefon méretei miatt sem lesz jó eséllyel elérhető, azért megnyugtató, hogy lesz helyette másféle védelmi megoldás a BlackBestiára.

passport_hardshell.jpg

Itt van például ez a fehér kemény tok, amiről egyelőre nem tudni, hogy gyári, eredeti tartozék, vagy valamilyen utángyártott termék, mindenesetre más forrásból is hallottunk már róla, hogy a Q10/Q5/Z10/Z30 szériához hasonlóan a hard shell a Passportra is elérhető lesz. Mégpedig jó eséllyel két színben, ebből az egyik a képen látható fehér, a másik pedig -- ki gondolná? -- a fekete.

Korábban szó volt már róla, hogy a Passporthoz a szintén egyre népszerűbb flip tokok is hozzáférhetők lesznek, amit azt hiszem stílszerű lenne ez esetben könyvborítónak fordítani. Ebből szintén lesz fekete, illetve fehér, ami nyilván a fehér színű Passporthoz passzol majd igazán. Mondjuk én biztosan nem hagytam volna ki a BlackBerry helyében a piros flip shellt sem, végtére is régebben is azok voltak a legmenőbbek, akiknek vörös útlevelük volt...

Via C0019CAE.

süti beállítások módosítása