A BlackBerry Passport az év legkülönlegesebb okostelefonja lesz, mely iránt óriási az érdeklődés a megjelenése előtti időszakban. Nem véletlenül: soha, senki nem gyártott eddig olyan phabletet (okostelefon és tablet keresztezése), aminek QWERTY-gombsora is van egyben, ráadásul nem is akármilyen gombsor ez!

A készülékről hivatalosan szeptember 24-én lebbentik fel a fátylat, a BlackBerry egyszerre három nemzetközi helyszínen is, egy exkluzív eseményen várja a sajtó képviselőit és más meghívott vendégeket, hogy megmutathassa nekik az idei nagyágyút. 

A Passport természetesen Magyarországon is kapható lesz majd, a BlackBerry készülékekre és eredeti, gyári tartozékokra specializálódott webshopban, a BerryBoltban, ahol garantáltan hivatalos forrásból, gyári jótállással vásárolhatod meg az összes készüléket.

passport_pocket_small2.jpg

Ha már kinézted magadnak a telefont, és szeretnél minden, a megjelenéssel kapcsolatos részletről időben értesülni, iratkozz fel a BerryBolt Passport-hírlevelére, így elsők közt fogod megtudni, mikor indul a hivatalos forgalmazás, és hogy mennyit kell majd fizetni a készülékért, valamint az esetleges akciókról is elsőként értesülhetsz.

A feliratkozás nem jár a számodra semmilyen kötelezettséggel, a hírlevelekről később bármikor leiratkozhatsz.

süti beállítások módosítása