Voltak idők, amikor az volt a közmegegyezés, hogy a fehér színű telefon túl nőies, az igazi férfi pedig csak fekete színű kütyükkel feszíthet. Aztán ez a szemlélet az idők során szépen lassan megváltozott,  szín pedig a mobiloknál is éppúgy az önkifejezés része lett, mint az autóknál vagy az öltözködésben - ez a trend pedig szépen lassan átgyűrűzött a BlackBerrykre is. Sőt, még a Passportra is.

A BlackBerry legnagyobb, legformabontóbb telefonjának is létezik, vagyis létezni fog fehér színű változata, ezt már a hivatalos bejelentés előtt is elkotyogta a gyártó, de a torontói/londoni/dubaji launch során valahogy nem kerültek elő ezek a példányok, vagy ha elő is kerültek, biztosan nem kaptak túl nagy publicitást. Most viszont itt van egy, a fehér Passportról készült videó, amiből láthatjátok, hogy a BlackBerry nem kamuzott, tényleg lesz fehér változat a BlackBestiából.

Mondjuk ezen a videón a telefon éppen minden, csak nem fehér, a kamera rossz fehéregyensúlya miatt hol narancssárga, hol halványkék (ezzel egyben mintegy alátámasztva, hogy a fehér szín egyes szakágak szerint nem is létezik), de azért minden látszik rajta, ami fontos - például hogy a hátlap ugyanolyan mintázatú, mint a fekete változaté, vagyis selymes tapintású, de remélhetőleg azért kevéssé koszolódó felületről van szó.

A fehér színű Passport mellett egyes, kósza pletykák szerint lesz egy harmadik változat is, de a feketén kívül egyelőre még semmilyen más szín nem kapható. A fehér változat amúgy elsőként az közel-keleti régióban jelenhet meg, ahol a fehér holmik ha lehet még elegánsabbnak számítanak, mint a feketék...

Pláne ha egy kis arany is a képbe kerül.

Via N4BB. 

Címkék: fehér passport
süti beállítások módosítása