A BlackBerryk esetében többnyire két, ténylegesen is hasznos kiegészítőt kedvelnek a legjobban a készülékek tulajdonosai: ez a kettő a bőrtok (természetesen aktív) és a dokkoló, vagy bölcső. A cég új csúcsmodelljéhez, a BlackBerry Passporthoz most megérkezett az utóbbi, a gyári bölcsőt mától megtalálhatjátok a BlackBerry-termékekre szakosodott webshopban, a BerryBoltban.

passport_dokkolo.jpg

A BlackBerry Passport gyári bölcsőjével együtt a csomagban kapsz egy 1,2 méter hosszú USB-kábelt, amit a számítógépedhez csatlakoztathatsz, így a telefon amellett, hogy folyamatosan töltődik, adatkapcsolatban is állhat a PC-vel. Így USB-kapcsolaton keresztül használhatod a BlackBerry egyik leginnovatívabb funkcióját, a Blendet, mellyel a számítógéped kijelzőjén kezelheted a telefonra érkező e-maileket, SMS-eidet vagy éppen a naptárbejegyzéseidet. Egy tartalék gyorstöltő segítségével pedig a számítógépes csatlakozás helyett használhatod sima töltőállomásként is a kiegészítőt, mondjuk az éjjeliszekrényeden.

A BlackBerry Passport gyári bölcső elérhető raktárról a BerryBoltban, részletekért és vásárlásért kattints ide!

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása