Mármint itt a T-Mobile alatt most a T-Mobile USA-t kell érteni, mely tavaly meglehetősen furcsa körülmények közepette elég durván összerúgta a port a BlackBerryvel. Pedig a szolgáltató rocksztárokat megszégyenítő lazasággal odamondogató vezérigazgatója, John Legere (lásd lent) csak tette a dolgát, vagyis odamondogatott, aminek a vége aztán egy olyan szakítás lett, ami után nem állítanám, hogy John Chen telesírta volna a zsepijét. Na most lehet, hogy újra egymásra talál a két jómadár.

legere_2.jpg

A BlackBerry és a Deutsche Telekom amerikai érdekeltsége közt állítólag a hetekben kezdődtek újra meg a tárgyalások, amit alighanem elősegített az is, hogy a USA legnagyobb (vagy második legnagyobb) szolgáltatójánál, az AT&T-nél éppen ma kezdődött meg a Passport és a Classic forgalmazása. Mi több, előbbiből még egy exkluzív változatot is készített a szolgáltatónak a BlackBerry.

Mondanom sem kell, hogy ha a BlackBerry egy újabb amerikai szolgáltatóval tud leszerződni, az elég komolyan megdobhatja az eladási mutatókat, persze az még azért önmagában kevés, hogy ott vannak a készülékek valahol a shop egyik sarkában eldugva. Akárhogy is, ez jó hír, drukkolok, hogy Legere és Chen a végén széles mosollyal az arcán álljon fel a tárgyalóasztaltól.

Ha már szóba került a T-Mobile, azt azért szeretném leszögezni, hogy az amerikai T-vel folytatott tárgyalásoknak az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy a magyar T-nél mi lesz vagy mi nem lesz, pláne hogy mikor. Tény, hogy a Telekom üzletekben és a webshopban továbbra sincs egy szál BlackBerry sem, de ez a nem is olyan távoli jövőben állítólag változhat majd. We'll see.

süti beállítások módosítása