Mindenkinek, tehát BlackBerry-felhasználóknak is. Felár nélkül. 

A Vodafone eddig 4G-ben mondhatni nem pallérozott különösebben, a szolgáltató lefedettségi térképe a versenytársakkal összehasonlítva legalábbis lyukas, mint az ementáli sajt, de ha minden igaz ezek a lyukak hamarosan teljesen eltűnnek, hiszen a szolgáltató a Balaton-környéke, valamint a főváros teljes 4G-ellátottsága után országosság bővíti a hálózatot, méghozzá idén év végéig. 

vodafone_markabolt.png

Ez volt talán a legfontosabb üzenete a szolgáltató mai sajtótájékoztatójának, melyet kivételes helyszínen, egy metrómegállóban tartott a Vodafone, nem véletlenül, mostanra a teljes budapesti metróhálózatot 4G-vel burkolta a szolgáltató (a teljes képhez azért hozzátartozik, hogy ezt a lécet a két versenytárs már hosszú hónapokkal, sőt évekkel ezelőtt megugrotta).

A vodás 4G-ben amúgy az a jóság, hogy a használata semmilyen szinten nem kerül extra pénzbe, annyi az egyetlen feltétele, hogy 4G-képes okostelefonnal rendelkezz, mindegy, hogy az egy iPhone, vagy éppen BlackBerry. Tehát a végén így találkozik márkafüggetlenül mindenki egy csodálatos, új, 4G-s világban.

További részletek a HWSW cikkében.

süti beállítások módosítása