A BlackBerry PRIV magyarországi hivatalos megjelenésére ugyan még egy kicsit várni kell, de annyi biztos, hogy már most kiváltságosnak érezheti magát, aki előrendelte a kanadaiak első, csúcskategóriás androidos mobilját a BerryBoltban. A webshop ugyanis minden, BlackBerry PRIV vásárlónak egy egyedileg sorszámozott klubkártyát ad ajándékba, mellyel időszaki és állandó kedvezmények egyaránt igénybe vehetők*. A kártya ráadásul őrületesen menőn néz ki, egész konkrétan így:

blackberry3_ok_minta.jpg

A kártyával egyben a BerryBolt csapatával karöltve köszönetünket fejezzük ki, amiért nekünk szavaztatok bizalmat egy ilyen nagy értékű beruházás kapcsán, és remélhetőleg hozzájárulhatunk majd ahhoz, hogy az új készülékedet hosszú ideig a legnagyobb megelégedéssel használhasd.

Ha te is a kiváltságosok körébe tartoznál, itt az alkalom, most előrendelheted a BlackBerry PRIV-et a BerryBoltban, a szokásos két év gyári jótállással, szakértői támogatással, garanciafutár szolgáltatással, országszerte ingyenes kiszállítással. Az új csúcs-BlackBerry előreláthatóan december elején érkezik meg Magyarországra, így az első előrendelőktől még egy kis türelmet kérünk a BerryBolt csapata nevében.


*A klubkártya érvényességi ideje a készülék vásárlásától számított 1 év. További feltételeket a kártya mellé járó tájékoztatóban találsz.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása