Picivel több, mint két héttel az eredeti kiadás elteltével sikerült kijavítania a BlackBerrynek a BB10 androidos futtatókörnyezetének egyik legfontosabb hibáját, nevezetesen azt, hogy a programot gyakorlatilag lehetetlen volt letölteni a BlackBerry Worldból. Az eredeti probléma ugyebár az volt, hogy a legfrissebb rendszerfrissítést telepítve androidos appokat nem lehetett többé leszedni a telefonról, a megoldás pedig az Android runtime frissítésében érkezett meg február felső felében. Vagyis megérkezett, csak éppen telepíteni nem lehetett a BlackBerry Worldből, mert a kliens folyton elszállt hálózati hibára hivatkozva.

art-update-2016.jpg

Ezt a hibát mostanra szerencsére kijavította a BlackBerry - hogy mi tartott ennyi ideig, nem teljesen világos, bár valószínűleg a hardcore BB10-használó ügyfeleknek ez kevéssé volt fájó probléma, mint egy-két magánfelhasználónak, akik az elmúlt két hétben -- érthető módon -- hallatták is a hangjukat. 

Ha te is közéjük tartoztál, vagy tartozol, akkor most érdemes újra lekattintanod az alábbi linket, hogy önfeledten törölgethess androidos appokat a BB10-es telefonodról:

Android runtime frissítés a BlackBerry Worldben

Fotó: CrackBerry.

süti beállítások módosítása