KIFUTOTT AKCIÓ!

Ezen a hétvégén töltőket és akkumulátorokat vásárolhatsz olcsóbban a BerryBoltból!

Tegnap mondhatni drámai ízelítőt kaphattunk abból, milyen az, amikor egyik napról a másikra egyszer csak beköszönt a jó idő. A napfénynek köszönhetően a természet ilyenkor kezdi magát feltölteni energiával, úgyhogy miért ne adnád meg ugyanezt a BlackBerryd számára? Szerencsére ezen a hétvégén nem csak a jó idő marad, hanem a BerryBolt új akciójának köszönhetően is feltöltheted magad (illetve a telefonodat) energiával!

berry_v2_v1.png

A BerryBolt egész hétvégén át tartó* promóciójában most minden energia terméket (töltők, akkumulátorok, kábelek) 20%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg, ehhez nem kell mást tenned, mint az

ENERGIA

kuponkódot beírni a kosárnál a kuponmezőbe, majd a mentés gombra bökni. A rendszer ezt közvetően máris jóváírja a kedvezményt az általad választott termékek árából.

Itt a lehetőség tehát, hogy a hosszú téli hónapok után feltöltődj, nézz be a BerryBoltba, és válassz most kedvezményes áron töltőt, akkumulátort vagy kábelt!

*Az akció 2016. április 01-től 2016. április 03-án 23:59-ig tart. Egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kuponkódot.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása