Vásárolj most BlackBerry Passportot vagy PRIV-et 40000 Ft kedvezménnyel a BerryBoltból!

A BlackBerry két felsőkategóriás készüléke, az androidos PRIV és a BB10-es Passport az okostelefon-piac igazi különcei. Bár sok szempontból különböznek, mégis számos ponton hasonlítanak egymásra:

passport_black_front.jpg

Így mindkét készülék a BlackBerry legendásan jó billentyűzetével van felszerelve, melyek ráadásul érintésérzékenyek is, azaz nagyjából úgy működnek, mint egy notebook érintőpadja. 

priv_front_open.jpg

Mindkét modell a BlackBerry piaci átlagot jóval meghaladó, iparág első biztonsági normáit nyújtja a vásárlóknak, legyen szó kormányzati, (nagy)vállalati vagy privát/kkv-felhasználásról. 

Mindegyik készülék briliáns képet biztosító, nagyfelbontású érintőkijelzővel rendelkezik (a Passport kijelzője 1:1, a PRIV-é 16:9-es képarányú).

Mind a PRIV, mind a Passport hatalmas (3410 és 3450 mAh) kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hogy nap közben sose kelljen konnektor után vadásznod.

És most mindkét típust egyaránt

40000 Ft kedvezménnyel* vásárolhatod meg a BerryBoltban!

Ne feledd, hogy a BerryBoltban kapható összes BlackBerry gyárilag szolgáltatófüggetlen, tehát nem utólag függetlenített, illetve ha nálunk vásárolsz, megillet a két év hivatalos gyártói jótállás is, melyet garanciafutár-szolgáltatásunkon keresztül vehetsz igénybe. Ráadásul a készülékeket az egész országban ingyen kiszállítjuk!

Keresd a BlackBerry Passport és PRIV típusokat a BerryBoltban!

*A kedvezmény az induló ár figyelembe vételével lett feltüntetve. Az akció 2016. 06. 06-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása