Nagyjából egy hónapja mindenki a Mercuryról, a BlackBerry által fejlesztett, és a TCL által gyártott QWERY-s okostelefonról beszél, de azt már korábban világossá tette a kanadaiak újdonsült partnere, hogy hosszabb távon számol a márkával, és komoly portfóliót épít ki BlackBerrykből. Több forrás is tudni véli, hogy az idei Mobile World Congress során Barcelonában a TCL a Mercuryn túl is betekintést enged a jövőbe.

A cég eddigi stratégiája úgy fest abból áll, hogy igyekszik minden figyelmet az új QWERTY-s jövevényre irányítani, mely így -- megjegyzem méltán -- az MWC egyik legnagyobb dobása lehet, de legalábbis szakmabéliek szerint idén a nosztalgiának nagyobb szerep juthat, mint eddig, részben köszönhetően a BlackBerry és a Nokia "nagy visszatérésének".

tcl_blackberry.jpg

A többi új BlackBerryről ennek megfelelően szinte semmit nem tudni, de úgy hírlik, a TCL igyekszik majd az alacsonyabb árszegmensben is versenyre kelni (a BlackBerryk korábban jellemzően a felső-közép, csúcskategóriában versengtek, legalábbis ami az árakat illeti), és minden bizonnyal lesz több full touch modell is még idén. Már csak pár hét, és több részletet fogunk tudni, addig is te mit vársz a BlackBerrytől 2017-ben?

süti beállítások módosítása