A BlackBerry készülékek és a RIM idei történéseit összefoglaló sorozatunk utolsó előtti részéhez érkeztünk, mindjárt vége az évnek, kezdődik 2012, ami meggyőződésem szerint további sok izgalmat és érdekességet tartogat majd a számunkra. A november itthon leginkább az új OS7-es készülékekkel kapcsolatos felfokozott várakozásról szólt, az újdonságok csak nem akartak megjelenni a szolgáltatóknál, persze a leleményesebb és türelmetlen vásárlók addigra megszerezhették őket máshonnét.

November közepén kiszivárgott az első kép az egyik új generációs BlackBerryről, amely egyelőre a London kódnevet viseli, és legfőbb ismertetőjegye, hogy nincs rajta fizikai billentyűzet. Aztán persze lehet, hogy mire megjelenik az újdonság (jövő év második fele), addigra tök máshogy fog kinézni, mindenesetre nagyon reméljük, hogy a Bold-termékvonal sem tűnik el a süllyesztőben.

Szintén november közepén a RIM teljesen váratlanul bejelentette a Bellaggio-t (9790) és az Orlandót (9380), az egyik a 9900 kisöccsének tekinthető, a másik inkább egy mini Torchnak - mindkettő a közép- felső középkategóriában igyekszik híveket toborozni a márkának. Indonéziában előbbinek ez olyan jól sikerült, hogy a készülékért sorban állók kis híján agyontaposták egymást.

Novemberben bombaként robbant a hír, hogy a Vodafone elkezdi árulni a PlayBookot, a RIM első tabletjét - a kütyü azóta már kapható, egyedül a Smart Store nevű budapesti üzletben, de inkább nem mondjuk meg az árát, mert még a végén rajtunk vezetődik le a népharag.

A novemberi BB-celeb - csak hogy a lányok kedvében is járjunk kicsit - Clive Owen volt.

süti beállítások módosítása