Már azt hittük, soha nem jön el ez a pillanat, de végül csak megérkezett: bekerült a T-Mobile kínálatába a nem éppen ma, konkrétan tavaly novemberben bejelentett BlackBerry 9790, ami egyértelműen az igencsak korosodó 9780-at üti ki a Bold szériában.

9790Bold_AdAngle.jpgA kisebbik érintőkijelzős Boldot a Vodafone egy ideje már árulja, bár esetükben soha nem lehet biztosra tudni, hogy egy készülék csak a misztikus Smart Store-ba látogatók számára férhető hozzá, vagy a nagykanizsai BlackBerry-fanok is hozzájuthatnak-e. 

A BlackBerry 9790-et egész barátságosan árazta be a T-Mobile, az alapár 1 év hűséggel 105 ezer, 2 évvel 100 ezer forint, Dominóval meg 110 ezerbe kerül a mobil. Természetesen ezeknél jobb árat is ki lehet fogni az izmosabb tarifákra vállalt hűségidővel. Mindezért cserébe egy 2,44 hüvelykes, 360x480 pixeles felbontású érintőkijelzővel ellátott, 1 GHz-es processzorral és 8 GB memóriával felszerelt telefon jár, szokás szerint kiváló QWETY-billentyűzettel.

Akinek drága a 9900, de jó QWERTY-s mobilt szeretne, annak bátran ajánljuk, nem fog benne csalódni.


Mutasd meg, mekkora rajongó vagy, küldj be pályaművet a BerryBlog rajongói pályázatára! Főnyeremény egy BlackBerry 9900, részletek az alábbi posztban.

Címkék: t-mobile bold 9790
süti beállítások módosítása