Nagyon gyorsan elröppent a BerryBlog rajongói pályázatára szánt két hét, már csak egy nap van hátra a nevezési időszakból, aki holnap éjfélig beküldi a pályázatát, van esélye nyerni egy BlackBerry 9900-t, vagy a másik két BlackBerry (9790, 9360) egyikét! Az elmúlt időszakban érkezett néhány igazán értékes mű, de videót például még nem küldött senki - ne feledjétek, írott, valamint kép- és hanganyagot és videofelvételt egyaránt várunk! A cél, hogy alkalmas legyen arra, hogy a BlackBerryket reklámozza valamilyen direkt módon.

Már csak azért is érdemes pályázni, mivel itt senki nem megy haza üres kézzel, vagyis mindenki kap valamilyen ajándékot, aminek köze van a BlackBerrykhez - úgyhogy érdemes kifejezni a rajongásod a márka, illetve a BlackBerry okostelefonok iránt!

A részletes játékszabályokat megtalálod a korábbi posztunkban, illetve a pályázat kezdete óta minden hírünkhöz odarakjuk, biztos ami biztos, nehogy elkerülje valakinek a figyelmét.

Alkoss, és a BlackBerry fényre derül!


Mutasd meg, mekkora rajongó vagy, küldj be pályaművet a BerryBlog rajongói pályázatára! Főnyeremény egy BlackBerry 9900, részletek az alábbi posztban.

Címkék: játék berryblog
süti beállítások módosítása