Na akkor ehhez mostantól szokjatok hozzá úgy novemberig, jönnek a kiszivárgott képek a RIM első igazi, kereskedelmi forgalomba is kerülő BB10-es telefonjairól. Elsőként itt van mindjárt a várhatóan először piacra kerülő Londonról egy egész tűrhető fotó, ami tulajdonképpen sok meglepetést nem rejt magában, a telefon csakugyan sokban hasonlít a Dev Alphára, de szerintünk azért szebb, elegánsabb annál. De úgy általában véve ebből a formából nem is nagyon lehet sokkal többet kihozni.

london_leak.jpg

Bónusznak itt van mégegy fotó, amin szintén a London állítólagos főképernyőjét lehet látni, bár nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a főképernyő, sokkal inkább a hagyományos ikonsorra tippelünk (a korábbi képeken a főképernyőn négy egyenlő részre osztva különböző appok (widgetek?) voltak elhelyezve. Persze aztán az is lehet, hogy ez a koncepció azóta változott, ezt csak a beavatottak tudhatják (még).

london_homescreen.jpg

Valószínűleg a fotón látható két készülék egyike azoknak, amiket mostanában a szolgáltatóknak mutogatnak, állítólag óriási titkolózás közepette, ezért az egy képért is nagyon megütheti valaki a bokáját, úgy becsüljétek meg (nekünk semmi közünk hozzá szerencsére). A készülék oldalairól és hátlapjáról egyelőre nincs fotó, utóbbiról tudjuk, hogy eltávolítható lesz, illetve az akkumulátort is ki lehet majd venni a telefonból - bár minek venné ki bárki, erre, vagyis az áramtalanításos módszerrel végzett újraindításra a QNX-alapú BB10-nél nem lesz már szükség.

Most már csak a Nevadáról szeretnénk kérni egy fotót, ha lehet, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy a 720x720 pixeles kijelző hogyan mutat a QWERTY-s telefonon. Meg aztán arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ezeknek az újdonságoknak milyen márkanevet ad a RIM, ez is kiderülhetne lassan...

Via N4BB.

Címkék: london leak bb10
süti beállítások módosítása