Mától valami megváltozott, többek között a Ti visszajelzéseitek alapján vadonatúj alapokra helyeztük a BerryBoltot, mely idén tölti be az ötödik születésnapját. Az új webshop számos olyan fejlesztést tartalmaz, mely gördülékenyebbé teszi a vásárlást, akár számítógépről, tabletről vagy okostelefonról látogatsz el az oldalra.

dtek60_ujberrybolt.jpg

Az új BerryBolt indulását mindjárt két dologgal is szeretnénk megünnepelni:

November 6-ig mindent ingyen szállítunk, értékhatártól függetlenül

valamint

Az új webshopban már megrendelheted a DTEK60-at, a BlackBerry legújabb csúcskategóriás okostelefonját! A rendeléshez kattints ide!

Az új webshopot természetesen ugyanott találod, ahol a régit, ha pedig korábban már jártál nálunk, és rendelkezel regisztrált felhasználóval, akkor az adataid is szerepelnek a rendszerben. Fontos, hogy az új BerryBolt használatához új jelszót kell kérned, ennek részleteiről rövidesen e-mailt fogsz kapni.

Ami pedig a DTEK60-at illeti, ne feledd, hogy a BerryBolt az országban egyedülállóan 18 ezer forint értékű tartozékot (egy Smart Pocket és egy QuickCharge gyorstöltő) ad ajándékba a készülék mellé.

Látogass el te is a megújult BerryBoltba, és ha észrevételed vagy javaslatod van, ne habozz e-mailt írni az info@berrybolt.hu e-mail címre! És persze gyere vissza máskor is, hiszen ez még nem minden, újabb érdekességek és meglepetések várnak majd az oldalon az év végéig!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása